ЛАЙФСТАЙЛ

Мари на Гала с първи думи след новината, че е бременна! ВИДЕО

Тази сутрин в „На кафе“ Гала разкри с голямо вълнение, че ще става баба в края на годината. Нейната единствена дъщеря Мари ще я дари с внуче малко преди Коледа. 

От панелситите в предаването единствено Георги Блажев е бил наясно с щастливата новина, а останалите останаха като гръмнати и побързаха да се свържат с Мари и да я разпитат подробности. 

Мари и Гала обясниха, че бебето е планирано и се е случило точно на рождения ден на тв водещата.

И това е нейният подарък по случай празника. 

„С таткото имаме различни предположения за пола на бебето и се борим да видим кой ще спечели. Всичко минава в закачки, вълнение и смях“, разказва Мари. 

По много интересен начин е съобщила на Константин, че ще става баща: „Занесох му семенце и му казах, че и нашето бебе е толкова голямо. Не съм правила специални изненади, с шега и усмивка споделих новината със своите близки“. 

Бъдещите родители съобщили новината първо на Гала, а тя веднага извикала нейната майка, която живее в съседен блок. Вечерта Стефан се прибрал от работа и загубил способност да говори. Прегърнал първо Мари, а след това Гала и се разплакал. 

Гала е категорична, че иска внучето да я нарича баба, но побърза да уточни, че ще е такава само за внучето си и не приема подобни шеги от колегите си.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button