ЛАЙФСТАЙЛ

Фънки каза цялата истина за “Капките“

Големият финал на „Като две капки вода“ 12 е след броени дни. Димитър Ковачев-Фънки е дългогодишен член на журито в хитовото предаване, но дали ще му липсва и какви емоции събира в шоуто за имитации.

„Ще излъжа, ако кажа, че няма да ми липсва шоуто. Страшен купон е, а и хората, които работим, сме големи сладури.

Няма как да не ми липсва. Предаването осмисляше последните ми месеци и сега, като мине 13 май, ще се почувстваме сякаш изгонени от вкъщи“, признава Фънки в „На кафе“.

Попитаха го дали прави комплименти в предаването: „Да, като луд! Не мога да кажа, че винаги са позитивни, но предпочитам да са и да ги правя тогава, когато трябва. В негативния коментар позитивното е, че той мобилизира този, който получава оценката. Това го мотивира да работи повече.

Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа“, категоричен е закръгленият музикант.

А все по-упорито се говори, че този сезон с коментарите си е ядосал много продуцента Халваджиян и мястото му в шоуто е под въпрос. Маги вече обмислял с кого да го смени в следващия сезон.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button