ЛЮБОПИТНО

Изплуваха шокиращи тайни за живота на любовниците на Хитлер

И трите жени – Гели Раубал, Юнити Митфорд и Ева Браун – имали специално място в живота и сърцето на Адолф Хитлер. Краят на живота и на трите обаче е трагичен, пише glasnews.bg.

Преди седемдесет и девет години, на 30 април 1945 г., съпругата на фюрера на нацистка Германия Ева Браун се самоуби. Тя обаче не е първата жена на Адолф Хитлер, която се е самоубила.

Гели Раубал

Гели Раубал е била племенница на Адолф Хитлер и в същото време негова любовница. Тя пристига в Мюнхен през 1925 г. и бързо се сближава с чичо си, който е с 20 години по-възрастен от нея. В партийните среди се носел слух, че връзката между чичото и племенницата е интимна.

Самият фюрер строго контролирал младото момиче: той й забранил да носи определени дрехи и да общува с други хора без негово разрешение. През 1931 г. Гели е намерена мъртва в стаята си с огнестрелна рана.

Според една от версиите момичето се е самоубило. Според друга Гели е застреляна от самия Адолф Хитлер в пристъп на ревност.

Гели Раубал е била племенница на Адолф Хитлер и в същото време негова любовница

Юнити Митфорд

Юнити Митфорд, английска социалистка, видяла Адолф Хитлер на един от неговите митинги и веднага се почувствала привлечена от него. Тя се премества в Мюнхен и постоянно посещава любимите му места.

Фюрерът и Митфорд започнали да общуват и постепенно момичето станало негов довереник. На Юнита много силно повлияло избухването на Втората световна война.

Поради психическа травма тя се опитала да се застреля с револвер, даден от самия Адолф. Митфорд оцелява, но нараняването се отразява на психическото й здраве. Тя прекарва остатъка от живота си под грижите на свои роднини в Англия.

Ева Браун

Ева Браун, асистент на официалния фотограф на нацистката партия, дълго време е била тайната любовница на Хитлер. Тя прекарвала по-голямата част от времето си с него в Мюнхен или в резиденцията му в планината.

В крайна сметка, ден след сватбата им, Браун умира с Хитлер в неговия бункер в Берлин.

Ева Браун, асистент на официалния фотограф на нацистката партия, дълго време е била тайната любовница на Хитлер

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button