СВЯТ

Ад с трупове в Санкт Петербург ВИДЕО

Автобус излетя от мост и падна в река „Мойка“ в Санкт Петербург, съобщи Интерфакс. Загинали са тирима души, а шестима са хоспитализирани –  двама са в тежко състояние, а четирима – в клинична смърт, по данни на министерството на извънредните ситуации. Според местната прокуратура, жертвите са четири.

„Днес около 13:00 часа в полицията е получено съобщение, че пътнически автобус е паднал от моста в „Мойка“ близо до дом 69 на улица „Большая Морская“.

По време на инцидента в превозното средство е имало около 20 души “, казаха от регионалното управление на Министерството на вътрешните работи.

Губернаторът на Санкт Петербург Александър Беглов съобщи в социалните мрежи, че лично е координирал спасителната операция.

„Във връзка с авария на брега на река Мойка с участието на автобус: служители на Министерството на извънредните ситуации, градската администрация, службата за Спешна помощ и служители на Здравната комисия оказват на пострадалите помощ”, отбеляза Беглов.

Както съобщава градската транспортна комисия в социалните мрежи, шофьорът на автобуса, собственост на компания за маршрутни таксита, е изгубил управление“.

„Автобусът е пробил оградата и е паднал във водата. На място са представители на превозвача, както и ръководството на транспортната комисия. На пострадалите ще бъде оказана необходимата помощ“, се казва в съобщението.

Related Articles

Back to top button