ЛАЙФСТАЙЛ

Кошмар! Светлана Гущерова е загубила дете!

Плеймейтката Светлана Гущерова хвърли страшна бомба с последното си откровение. Тя заговори за загуба на дете със съпруга й Християн Гущеров. 

Новината дойде като гръм от ясно небе дори за най-приближените й приятелки, за които този факт е бил неизвестен. Сега, Гущерова е събрала сили и с много мъка призна за загубата на дете.

 

В отговор на въпрос от последовател в социалните мрежи милионерската съпруга признава, че с всяко дете е забременяла бързо „и всяко едно беше желано. За съжаление имахме едно загубено още във втория месец“, казва тя.

Светлана е съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, с когото са женени от 5 години и вече имат четирима наследници. Първото им дете е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и е с подобно име на това на кака си – Добромир. И двете деца са кръстени на Гущеров-старши.

Третото дете се казва Кристиан Валентин и е кръстено на родителите на Светлана. Името му идва от първата буква на майката на моделката Кунка, а второто име е на баща й Валентин. Най-малкото момиченце на Гущерови се роди на 25 юни тази година и носи името Валентина, на дядо си по майчина линия.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button