ЛАЙФСТАЙЛ

Голямо щастие сполетя звезда от “Пътят на честта“ СНИМКА

Голямо щастие сполетя звезда от сериалите „Пътят на честта“ и „Полицаите от края на града“. Навръх Великден той се похвали, че ще става татко. 

Актьорът ни е добре известен и от формата „Като две капки вода“, а през последните месеци и с рубрика в телевизията на Слави Трифонов. 

За бащинство се готви актьорът Антоан Петров, който пусна в социалните мрежи снимка, на която се вижда, че половинката му е с наедряло коремче и скоро ще бъдат трима.

Бъдещите родители не издават повече подробности около щастливото събитие, но в нета бързо изчислиха, че бебето на Петров ще се появи на бял свят през лятото. Честитките под фотото буквално заваляха, като в по- голяма част от тях хората пожелаваха лека бременност на половинката му Яна.

Колегите на Антоан също не скриха радостта си от благата вест. Диляна Попова, Мариан Бачев, Владо Зомбори са само част от звездите, които отправиха честитките си към бъдещите родители. 

Колегата му Мариан Баев обаче побърза да се пошегува и написа: „Всички пишат: лека бременност, Яна, а никой не казва: Антоане, майка, дупе да ти е яко! Ти си отговорен мъж и ще се справиш чудесно, като великолепен баща!“./

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button